O Moδεστό εγκωμίασε τον Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα και ο Φρανσουά Μοδεστό αναφέρθηκε στη ποιότητα και τις δυνατότητες του Βέλγου στράικερ.

O Moδεστό εγκωμίασε τον Μιραλάς

Μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα, ο Φρανσουά Μοδεστό αναφέρθηκε στη ποιότητα και τη δυναμική του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα. Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Ο Μιραλάς είναι ένας παίκτης με ποιότητα, μπορεί να παίξει σε διαφορετικούς ρόλους, εκτός περιοχής ή ως δεύτερος επιθετικός. Είχε εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, υπήρξε ένας σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε τον Γενάρη γιατί ήθελε να αγωνίζεται, προσπαθώντας να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν έχει θέματα συμπεριφοράς. Είναι φίλος μου, ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα. Ωρίμασε πολύ, όταν τον γνώρισα ήταν 22 ετών. Γύρισε στον Ολυμπιακό άντρας, είναι επαγγελματίας και δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στον σύλλογο".

Να τονίσουμε πως ο Κέβιν Μιραλάς πήγε στη Φιορεντίνα ως δανεικός για ένα χρόνο από την Έβερτον, με την οψιόν αγοράς να φτάνει στα 7.500.000 ευρώ. Το κασέ του Βέλγου μεσοεπιθετικού θα πέσει στο 1.000.000 ευρώ.