Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

 Ο Χρήστος Μεγγλίδης σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Λεγανές

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Όταν χρειάστηκε - στο σουτ του Καρίγιο - ήταν σε ετοιμότητα. Ξεκίνησε με ένα εύκολο λάθος, αλλά το ξεπέρασε χωρίς πρόβλημα. Γενικά πάντως δεν είχε πολλή δουλειά.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολύ μαχητικός στο πρώτο ημίχρονο εξουδετέρωσε τον Ρολάν και πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο δεν ανέβηκε πολύ.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ήταν διαρκώς πάνω κάτω στην πλευρά, δεν απέφυγε κάποια λάθη, ενώ του έλειπε κάποιες φορές η αποφασιστικότητα στην επίθεση.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Τα πήγε καλά στο μαρκάρισμα του Καρίγιο, είχε ψύχραιμες αντιδράσεις και σωστές τοποθετήσεις.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια κουράστηκε και έχασε δύο φορές τη θέση του σε καίριες φάσεις.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Κράτησε καλά τη θέση του, είχε αρκετά κοψίματα και κυκλοφόρησε σωστά το παιχνίδι.

ΚΑΜΑΡΑ: Βρέθηκε πολλές φορές σε κατάσταση τελικής προσπάθειας αλλά ήταν «τρακαρισμένος» και άστοχος. Έδωσε μάχες και έτρεξε πολύ στο κέντρο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πήρε πρωτοβουλίες, γύριζε αρκετά, πολλά πράγματα δεν του πέρασαν, αλλά ήταν από τους καλύτερους.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ ορεξάτος να «δείξει» στην παρθενική συμμετοχή του μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πολλές προσπάθειές του ήταν χαρακτηριστικές της αξίας του. Άλλες δεν έπιασαν.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Εξαιρετική επαφή με την μπάλα, ωραίες συνεργασίες σε επιθέσεις, αλλά έχει κι άλλα να δώσει.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μαρκάρει και στον...ύπνο του, βρίσκεται παντού στο γήπεδο, έχει μεγάλο πείσμα σε κάθε ενέργεια. Δεν μπήκε πολύ στις φάσεις για να απειλήσει.