Χειροκροτήθηκε θερμά ο Σιόβας

Οι Δημήτρης Σιόβας και Χουάνχο Λορένθο επέστρεψαν στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλοι για πρώτη φορά και πριν από το ματς με την Λεγκανές στήθηκαν αρκετά “πηγαδάκια”.

Χειροκροτήθηκε θερμά ο Σιόβας

Στη Λεγκανές βρίσκονται δύο παιδιά που υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό, ο ένας ως ποδοσφαιριστής και ο άλλος στο πόστο του αρχισκάουτ.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Σιόβα και Χουάνχο Λορένθο, οι οποίοι επέστρεψαν στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλοι για πρώτη φορά και είχαν την ευκαιρία να τα πουν με αρκετούς παλιούς γνώριμους.

Ο Λορένθο ανυπομονούσε να βγει στον αγωνιστικό χώρο για την αναγνωριστική βόλτα για να ξαναδεί το Καραϊσκάκη. Είχε την ευκαιρία λοιπόν τα πει με τους Σάββα Θεοδωρίδη, Κούλη Δουρέκα και Φρανσουά Μοντέστο.

Ο δε Σιόβας δεν ακολούθησε τον δρόμο του Λορένθο και των συμπαικτών του που έκαναν μία πρώτη βόλτα στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου. Προτίμησε αρχικά να μείνει στα αποδυτήρια και να μιλήσει εκεί με τους πρώην συμπαίκτες του.

Βγαίνοντας όμως λίγο αργότερα για την προθέρμανση, όλο το Καραϊσκάκη σηκώθηκε όρθιο και τον χειροκρότησε θερμά, αναγνωρίζοντας τα 5,5 χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό.