Κύπελλο Πειραιά: Προοδευτική - Εθνικός Πειραιά στα ημιτελικά!

Η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπους την Προοδευτική και τον Εθνικό Πειραιά στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ. Ελλάς Ποντίων - Αίας Σαλαμίνας το άλλο ζευγάρι. 

Κύπελλο Πειραιά: Προοδευτική - Εθνικός Πειραιά στα ημιτελικά!

Ξανά αντιμέτωποι! Η κληρωτίδα είχε κέφια αφού η Προοδευτική θα υποδεχθεί τον Εθνικό Πειραιά (μονό παιχνίδι) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η 4η φορά που οι δύο ομάδες θα παίξουν αντίπαλοι εφέτος, καθώς εκτός από τα ματς στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, είχαν αναμετρηθεί τον Σεπτέμβρη για το Κύπελλο Ελλάδας, με νικητές τους Κορυδαλλιώτες.

Η Ελλάδα Ποντίων, μοναδική εκπρόσωπος των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠ, πρωτοπόρος και μάλιστα με το απόλυτο σε 15 παιχνίδια, θα υποδεχθεί τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Η διαδικασία έγινε στα γραφεία της Ένωσης στο ΣΕΦ. Ο νικητής του τελευταίου ζευγαριού θα είναι τυπικά γηπεδούχους στον μεγάλο τελικό. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας Προοδευτική – Εθνικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16/2 και ο δεύτερος ημιτελικός μια εβδομάδα αργότερα (23/2) καθώς η ομάδα της Σαλαμίνας έχει εξ' αναβολής παιχνίδι για την τρίτη τη τάξει κατηγορία.