Το «μπαμ του καλοκαιριού» ο Ολυμπιακός με Μάρκοβιτς (pic+vid)

O Oλυμπιακός πάει να κάνει το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού αγοράζοντας από τη Λίβερπουλ τον Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Το «μπαμ του καλοκαιριού» ο Ολυμπιακός με Μάρκοβιτς (pic+vid)

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό -τις τελευταίες ώρες και από την Αγγλία- αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Λίβερπουλ βρίσκονται σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του 24χρονου Σέρβου επιθετικού.

To Skynews μετέδωσε ότι «ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον Μάρκοβιτς από τη Λίβερπουλ και οι συζητήσεις συνεχίζονται».

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι συζητούν με τους διοικούντες της Λίβερπουλ για αγορά του ποδοσφαιριστή και όχι για δανεισμό. Αυτό άλλωστε επιδιώκει και η αγγλική ομάδα, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Μάρκοβιτς λήγει το 2019.

Ως βάση των συζητήσεων ακούγεται το ποσό των 6 εκ ευρώ. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται το προχωρημένο των συζητήσεων.

Ο Μάρκοβιτς πήγε στη Λίβερπουλ το 2014 από την Μπενφίκα όταν προπονητής ήταν ο Μπρένταν Ρότζερς αλλά δεν κατάφερε ποτέ να γίνει βασικό γρανάζι των κόκκινων και κάθε χρόνο δινόταν δανεικός: Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ, Χαλ, Άντερλεχτ.

Φέτος ξεκίνησε προετοιμασία με τη Λίβερπουλ και τώρα βρίσκεται στην Αμερική μαζί με την ομάδα. Δείτε το γκολ -το πρώτο του με τους κόκκινους μετά από τρία χρόνια- που σημείωσε στο φιλικό με την Μπλάκμπερν.