Ο Βούκοβιτς και οι τρεις άγνωστοι «Χ» στην άμυνα του Ολυμπιακού

Μόνος σίγουρος για βασικός κόντρα στην Λουκέρνη είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, τον οποίο δεν περίμενε κανείς προτού ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο Βούκοβιτς και οι τρεις άγνωστοι «Χ» στην άμυνα του Ολυμπιακού

Ποιος να το έλεγε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο εξωτερικό, ο μοναδικός σίγουρος για την ενδεκάδα κόντρα στην Λουκέρνη απ' όλους τους στόπερ θα ήταν ο... Γιάγκος Βούκοβιτς!

Ο Σέρβος που ήταν με το ένα πόδι στην έξοδο (σ.σ. ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει με τόσες “σειρήνες” που ακούγονται αριστερά – δεξιά), κατάφερε και κέρδισε με το σπαθί του την θέση του στην ενδεκάδα την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Λουκέρνη. Υπάρχει τέτοια σιγουριά εντός αποδυτηρίων για τον “Βούκο”, καθώς θεωρούν ότι ήταν ο πιο σταθερός καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το θέμα λοιπόν είναι ποιος θα περάσει στο πλευρό του. Ο Σισέ έχασε κάποιους πόντους στα μάτια του προπονητή μετά τις γκάφες του με Γκενκ και Αϊντχόφεν. Με την Γκεζτέπε ο Σενεγαλέζος ήταν σοβαρός και σαν να ξαναέβαλε σε σκέψεις τον Μαρτίνς ενόψει της συνέχειας σε ό,τι αφορά τις βασικές του επιλογές για τα μετόπισθεν.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Μεριά που αναμένεται την Δευτέρα στη χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Δεν αποκλείεται να δούμε τον Τυνήσιο στο φιλικό με την Λεγανές. Ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τον δει και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν και αναλόγως θα καταστρώσει τα πλάνα του.

Αυτή τη στιγμή πάντως το κέντρο της άμυνας είναι ένα πολύ δυνατό “σταυρόλεξο”, με τον Βούκοβιτς ωστόσο να φέρεται να έχει ήδη κλειδωμένη τη μία από τις δύο θέσεις.