Κι άλλος Λάζαρος για Ολυμπιακό: «Στο δρόμο ο Μάρκοβιτς»!

Δημοσιεύματα σε Αγγλία, Γαλλία, Σερβία και Τουρκία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό!

Κι άλλος Λάζαρος για Ολυμπιακό: «Στο δρόμο ο Μάρκοβιτς»!

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Λάζαρ Μάρκοβιτς από τη Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει προχωρημένες επαφές με τον αγγλικό σύλλογο και την πλευρά του 24χρονου Σέρβου εξτρέμ για να τον φέρουν στην Ελλάδα, με ρεπορτάζ που δημοσιεύονται και σήμερα σε πολλά μέσα του εξωτερικού να θεωρούν ότι σύντομα ο παίκτης θα γίνει ερυθρόλευκος.

Ο Μάρκοβιτς είχε αγοραστεί από την Λίβερπουλ πριν από τέσσερα χρόνια με 20 εκ. ευρώ από την Μπενφίκα, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει θέση στην αγγλική ομάδα και είναι υπό παραχώρηση. Με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με την Λίβερπουλ και να είναι μια ανάσα από τον ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ από το Canal + στην Γαλλία, αλλά και από ιστοσελίδες σε Αγγλία, Σερβία και Τουρκία. Κάτι που έχει γνωστοποιηθεί από τις προηγούμενες ημέρες, όμως σήμερα έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Μάρκοβιτς που είναι στις ΗΠΑ με την Λίβερπουλ για την προετοιμασία της, πολύ σύντομα θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και για την ένταξή του στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά των δύο συλλόγων δεν έχει ειπωθεί τίποτα επισήμως μέχρι στιγμής, όμως όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός πλησιάζει για τη μεταγραφή ενός παίκτη που θα αποτελέσει την μεγαλύτερη κίνηση του φετινού καλοκαιριού στην Ελλάδα.

http://www.insidefutbol.com/2018/07/27/lazar-markovic-tipped-to-seal-liverpool-exit/384158/

https://readliverpoolfc.com/2018/07/27/lazar-markovic-agrees-terms-with-olympiakos/