Ολυμπιακός: Κάνει καλές γιορτές εδώ και χρόνια με μία εξαίρεση

Στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πριν από την εορταστική διακοπή ο Ολυμπιακός έχει εδώ και χρόνια μόνο νίκες εκτός από το 0-0 πρόπερσι στον Βόλο 

Ολυμπιακός: Κάνει καλές γιορτές εδώ και χρόνια με μία εξαίρεση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (19/12-15.00) την Λαμία με στόχο να τελειώσει το 2021 με μία ακόμη νίκη (τη δέκατη σερί) στη Super League και να έχει μπροστά του τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό για να προκριθεί και να κάνει καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μέχρι να επιστρέψει στη δράση με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στις 5 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός πετυχαίνει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πριν από τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κάτι που θα επιδιώξει και εναντίον της Λαμίας. Την οποία είχε νικήσει πάλι τέτοια εποχή με 3-0 στο Φάληρο, στην πρώτη σεζόν του Μαρτίνς.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε χάσει πριν από τις γιορτές για το πρωτάθλημα ήταν στην περίοδο 2009-10 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη με 1-0. Έκτοτε έχει μόνο νίκες σε τέτοιου τύπου ματς, με εξαίρεση πρόπερσι, όταν είχε φέρει ισοπαλία 0-0 στον Βόλο σε ένα επεισοδιακό ματς με πολλές διαμαρτυρίες των Πειραιωτών για τη διαιτησία.

Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 5-1 την ΑΕΛ, ενώ μετά την ήττα από τον Άρη πριν από δώδεκα χρόνια είχε νίκες με 1-0 στη Λάρισα, 2-0 με τον ΠΑΣ, 2-1 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, 5-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα και με το ίδιο σκορ στη Λέσβο την Καλλονή, 2-0 πάλι την Καλλονή εκτός, 3-1 τον Παναιτωλικό και 1-0 τον ΠΑΣ τη σεζόν πριν από την άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς.