Ολυμπιακός: Οριστικά στο Κόπα Άφρικα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Επίσημη κλήση από το Πράσινο Ακρωτήρι στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του Γκάρι Ροντρίγκες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. 

Ολυμπιακός: Οριστικά στο Κόπα Άφρικα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Άρχισαν και επισήμως οι ενημερώσεις προς τον Ολυμπιακό για τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον επόμενο μήνα.

Ο πρώτος που καλείται επισήμως με ενημέρωση προς την πειραϊκή ΠΑΕ είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος θα ενισχύσει την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου στη διοργάνωση.

Στην προεπιλογή των χωρών τους είναι ήδη ο Παπέ Σισέ για την Σενεγάλη, ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά για την Γουινέα και ο Πιερ Κούντε για το Καμερούν. Θεωρείται βέβαιο ότι θα βρίσκονται άπαντες στην τελική επιλογή των προπονητών τους και θα πρέπει να λείψουν από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Απομένει να φανεί εάν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα κληθεί τελικά από το Μαρόκο, κάτι που δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και αν ο Ουσεϊνού Μπα θα καταφέρει να βρει θέση ξανά στην Εθνική Σενεγάλης, κάτι που δε συμβαίνει εδώ και καιρό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε σήμερα (14/12) ότι θα πρόκειται για σημαντικές απουσίες, αλλά ο Ολυμπιακός θα βρει τον τρόπο να τις αντιμετωπίσει.