Ολυμπιακός: Αρέσει ο Πίρσμαν, αλλά άλλος είναι σε προτεραιότητα

Ο 31χρονος Βέλγος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού για μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ, όμως στο λιμάνι έχουν πιο ψηλά στη λίστα παίκτη από το εξωτερικό

Ολυμπιακός: Αρέσει ο Πίρσμαν, αλλά άλλος είναι σε προτεραιότητα

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ειλημμένη απόφαση από πλευράς Ολυμπιακού να κινηθεί για αριστερό μπακ. Εδώ και μέρες έχετε ενημερωθεί από το «ΦΩΣ» ότι οι Πειραιώτες αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα πάει για... πρώτο βιολί στην ενδεκάδα, αλλά θα αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για τον Ρέαμπτσιουκ. Να κάνει επί της ουσίας τα ρεπό του Μολδαβού μπακ, o οποίος δεν πήρε καμία βοήθεια από τον Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Ένας από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί και αρέσουν στον Ολυμπιακό είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 31χρονος Βέλγος μπακ έχει κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Δύο δρόμοι υπάρχουν για τον ΠΑΣ. Είτε να αποχωρήσει το καλοκαίρι ελεύθερος είτε να τον πουλήσει τον Ιανουάριο, παίρνοντας ένα μικρό αντίτιμο.

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση στον ΠΑΣ. Ακόμα βρίσκεται στο επίπεδο της βολιδοσκόπησης και να καταλήξει αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά του στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετούς θαυμαστές στον Ρέντη και αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, τότε θα κατηφόριζε... τρέχοντας ο Πίρσμαν για τον Πειραιά. Ωστόσο, τα πράγματα είναι ολίγον τι θολά.

Πώς έχει η κατάσταση...

Ναι μεν αρέσει ο Βέλγος, αλλά φαίνεται ότι ο Φρανσουά Μοντέστο έχει εντοπίσει άλλον στόχο που είναι πιο ψηλά στις προτιμήσεις από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ. Έναν παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό και έχει το «πακέτο» για να αποτελέσει το ιδανικό μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει. Εντούτοις, δείχνει αυτήν τη στιγμή ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ο... άγνωστος «Χ», να έχει το σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Πίρσμαν. Αν δεν τους «κάτσει» στο λιμάνι ο παίκτης που έχει εντοπίσει ο Μοντέστο και έχει κάνει μέχρι και ταξίδι για να τον διπλοτριπλοτσεκάρει από κοντά, τότε θα επανεξεταστεί η περίπτωση του Πίρσμαν.

Από το φύλλο της έντυπης έκδοσης του ΦΩΤΟΣ (14/12)