Η αποστολή αγάπης του Ολυμπιακού στο Αρκαλοχώρι

Κοντά στους σεισμόπληκτους της Κρήτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Έφτασε η «ερυθρόλευκη» αποστολή αγάπης στο Αρκαλοχώρι. 

Η αποστολή αγάπης του Ολυμπιακού στο Αρκαλοχώρι

Εμπράκτως κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη, στέκονται η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η αποστολή αγάπης έφτασε την Τετάρτη (8/12) ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο, προκειμένου να παραδώσει τις πρώτες τέσσερις σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC, από τις 28 συνολικά που θα διατεθούν προς ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Οι αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες προκειμένου να είναι αυτόνομες και να εξυπηρετούν μαθητές και εκπαιδευτικούς, παραδόθηκαν στο ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου μαζί με προστατευτικές μάσκες αλλά και ποδοσφαιρικές μπάλες, οι οποίες μοιράστηκαν και στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη αλλά και επικεφαλής της αποστολής, Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε τα κλειδιά των αιθουσών στον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, Μανώλη Φραγκάκη.

Το χαμόγελο επέστρεψε στα πρόσωπα των μαθητών που υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό το πούλμαν με τους εθελοντές του Ολυμπιακού. Οι 28 αίθουσες που θα παραδοθούν έως και τα Χριστούγεννα, πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες περίπου 1.000 μαθητών της περιοχής.