ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3: Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Παπέ Σισέ με τα δύο γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, με τους Εμβιλά και Ρόνι Λόπες να κάνουν σπουδαίο ματς.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3: Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

Μεγάλης σημασίας νίκη για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο (3-1) επί του ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Παπέ Σισέ που σκόραρε δύο φορές και εξαιρετικούς τους Εμβιλά, Λόπες. Σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο μέρος απ' όλη την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νίκη-ανατροπή.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΒΑΤΣΛΙΚ: Έκανε καλές επεμβάσεις στα δύο ημίχρονα, διορθώνοντας το λάθος του Μπα και με σπουδαία απόκρουση στο τέλος. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ του ΟΦΗ.

ΛΑΛΑ: Ανέβηκε πολύ στην επανάληψη, έχοντας προβλήματα από τον Λάμπρου στο πρώτο μέρος.

ΜΠΑ: Δεν απέφυγε το εύκολο λάθος σε ένα ακόμη παιχνίδι, δεν είχε καλές τοποθετήσεις στο πρώτο μέρος, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην επανάληψη. Μπορούσε να σκοράρει με το δοκάρι.

ΣΙΣΕ: Καταπληκτικός και ηγετικός. Έβαλε δύο γκολ μπορούσε και τρίτο. Πάρα πολύ σπουδαίο ματς μετά από το κακό με τον Βόλο.

ΕΜΒΙΛΑ: Εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τις ασίστ στα γκολ του Σισέ και έκανε τρομερή δουλειά στη μεσαία γραμμή. Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Έδωσε μάχες στο κέντρο, τις περισσότερες κερδισμένες. Είχε συμμετοχή στη νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Πίεσε με το γνωστό στιλ του, δεν μπόρεσε να φανεί τόσο δημιουργικά. Δείχνει κάπως κουρασμένος, αλλά πάντα πολύτιμος.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν βρήκε τελικές προσπάθειες, όμως έκανε δύσκολη τη ζωή με τις κινήσεις του για τους αμυντικούς του ΟΦΗ.

ΛΟΠΕΣ: Μεγάλο παιχνίδι και διαρκής απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Μπορεί να έκανε ατομικό λάθος στο γκολ του ΟΦΗ, αλλά στη συνέχεια ήταν εξαιρετικός. Κι όχι μόνο για το άψογο τελείωμά του στο γκολ που πέτυχε.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά έκανε άλλες δουλειές. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει ένα πέναλτι, αν δεν είχε υποδειχτεί οφσάιντ σε δύσκολη φάση. Στην επανάληψη συμμετείχε στο επιθετικό παιχνίδι με το γνωστό τρόπο του.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε διάθεση όταν πέρασε αλλαγή, έβγαλε ωραία σέντρα στη φάση του δοκαριού, θα μπορούσε να πασάρει αντί να σουτάρει στη δική του ευκαιρία.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Δεν έπαιξε πολύ αλλά έκανε καλή προσπάθεια για να συμβάλλει σε ένα τέταρτο γκολ.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Μπήκε αλλαγή ελάχιστα, πήρε κάποια φάουλ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Κι αυτός έπαιξε μερικά λεπτά στο τέλος.