Έγινε «Χασάν του Ολυμπιακού» ο πρώην σκόρερ του ΟΦΗ!

Ο Αχμέντ Χασάν αποθεραπεύτηκε και στην Κονιασπόρ αδημονούν για προσφορά από τον - δανεικό από τον Ολυμπιακό - Αιγύπτιο σκόρερ, αλλά την πάτησαν από πρώην άσο του ΟΦΗ.

Έγινε «Χασάν του Ολυμπιακού» ο πρώην σκόρερ του ΟΦΗ!

Σε λίγες μέρες στην Κρήτη (5/12) ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ δυνατό ματς για την ελληνική Super League την ώρα που στην Τουρκία αναμετρήθηκαν δύο πρώην σκόρερ των συγκεκριμένων ομάδων. Με χρυσή αλλαγή μόνο τον έναν...

Στην Κόνιασπορ περιμένουν την επιστροφή σε κανονικό ρυθμό του Αχμέντ Χασάν, τον οποίο έχουν δανειστεί από τον Ολυμπιακό για να βρουν το εύκολο γκολ. Αν και δεν έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, όπως φαίνεται από τα τελευταία παιχνίδια τους. Ο Αιγύπτιος στράικερ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης για ένα μήνα και προσπαθεί από τον πάγκο προς το παρόν και μπαίνοντας αλλαγή, να δώσει λύσεις.

Στο ματς της περασμένης εβδομάδας με την Ρίζεσπορ ο Χασάν μπήκε για δύο λεπτά στο τέλος και ενώ η ομάδα του ήδη νικούσε με 2-0. Εναντίον της Γκαζιαντέπ πάλι ήταν αναπληρωματικός κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 2-2, ο Αιγύπτιος πέρασε στο 79' στη θέση του (πρώην του Παναθηναϊκού) Εμποκού.

Για τους γηπεδούχους είχε μπει αλλαγή ένας άλλος παίκτης με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με την καριέρα στον ΟΦΗ, ήταν τελικά αυτός που σκόραρε, για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη με 3-2.

Ο Χασάν είναι φανερό ότι θέλει ακόμη το χρόνο του, καθώς το καλό του ξεκίνημα (με γκολ και ασίστ στα πρώτα ματς) δεν είχε συνέχεια. Κι ο Ολυμπιακός περιμένει φυσικά να πηγαίνει καλά ο παίκτης στην Τουρκία. Κι αν φαντάζει πολύ δύσκολη μια τρίτη επιστροφή του στον Πειραιά, το ενδεχόμενο να πωληθεί με βάση την αξία του και τα χρήματα που είχαν δοθεί στην Μπράγκα για την απόκτησή του, σίγουρα ενδιαφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας.