Ντουντού: «Είχα προτείνει παίκτη στον Καρεμπέ» (vid)

Ο Ντουντού Σεαρένσε παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως είχε προτείνει ποδοσφαιριστή από την Βραζιλία στον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ντουντού: «Είχα προτείνει παίκτη στον Καρεμπέ» (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή της Gate 7 International παραχώρησε ο Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τα χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό, για το πώς αποφάσισε να πει το "ναι" στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας και ακόμη για τον παίκτη που είχε προτείνει στον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Ντουντού Σεαρένσε μίλησε:

Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη:

Λατρεύω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Έχουν τόσο πολύ πάθος. Όταν πρωτοείδα κάποια βίντεο, ενθουσιάστηκα. Ανυπομονούσα να παίξω μπροστά τους. Είπα στον εαυτό μου ότι αυτό είναι το σπίτι μου. Στο πρώτο μου παιχνίδι, τραυματίστηκα στο κεφάλι και ο γιατρός με ρώτησε αν θέλω να βγω. Του είπα όχι. Θα βγω μόνο αν δεν μπορώ να παίξω ή αν δεν μπορώ να τρέξω. Θα μείνω μέσα και θα πολεμήσω. Η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη είναι απίστευτη. Δεν έχω λέξεις να το περιγράψω.

Για το αν είναι ελκυστικός προορισμός η Ελλάδα:

Έχει δύναμη ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία των παικτών και τον ατζέντηδων στην Βραζιλία. Επίσης το γεγονός ότι στην Βραζιλία δεν έχουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την Σουπερλίγκ. Ταλέντο υπάρχει πολύ στην Βραζιλία. Ο Ολυμπιακός μπορεί για έναν νέο Βραζιλιάνο να είναι ένα καλό σκαλοπάτι πριν πάει σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, Ρεαλ.

Λέω στους νέους Βραζιλιάνους...εάν έχετε την δυνατότητα να πάτε στον Ολυμπιακό... πηγαίνετε. Χωρίς δισταγμό. Θα αγαπήσεις τη χώρα, τον σύλλογο και τον κόσμο. Για μένα, τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, με την οικογένειά μου, με φίλους, με τους φιλάθλους ήταν τα χρόνια μου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Για το ποιον παίκτη θα πρότεινε στον Ολυμπιακό:

Είναι ένας μέσος που είχα παρουσιάσει στον Καρεμπέ πριν καιρό, τον Φελίπε, από την Φορταλέζα. Πολύ καλός παίκτης. Αλλά τώρα είναι 27 χρονών και ίσως είναι αργά να πάει στην Ευρώπη.

Δείτε και τη συνέντευξη του Ντουντού Σεαρένσε…