Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β’ με την ΑΕΚ Β’ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αντικαταστάθηκε στο 36’ λόγω τραυματισμού. ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε και πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της δεύτερης ομάδας, αλλά τραυματίστηκε ξανά.

Βέβαια ο τραυματισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που τον κράτησε εκτός δράσης για έξι μήνες!

Ο Ολλανδός αμυντικός έχει υποστεί διάστρεμμα, σε διαφορετικό πόδι από αυτό που έκανε την επέμβαση το περασμένο καλοκαίρι. Θα υποβληθεί φυσικά σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι βαθμού είναι το διάστρεμμα και πότε θα επιστρέψει.

O Μπαρτ Σένκεφελντ είχε να παίξει από τις 12 Μαΐου και το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα πρωτάθλημα. Είχε χάσει φυσικά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, αλλά εδώ και 2-3 εβδομάδες έκανε κανονικά προπονήσεις και είχε κριθεί σε θέση να πάρει τα πρώτα του λεπτά με τον Παναθηναϊκό Β’. Να πάρει χρόνο συμμετοχής τώρα που έχουμε και τη διακοπή του πρωταθλήματος, να τον δει και τον Γιοβάνοβιτς και φυσικά να μπει κι αυτός στο ροτέισον για την πρώτη ομάδα.

Τελικά ο Ολλανδός στην επιστροφή του τραυματίστηκε και μένει να δούμε το μέγεθος της ζημιάς και πότε τελικά θα μπορέσει να επιστρέψει.