Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Αντβέρπ με 2-1

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε σε φιλικό που έγινε στην Ολλανδία από την βελγική Αντβέρπ με 2-1.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Αντβέρπ με 2-1

Ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά κατάφερε όχι μόνο να μη δεχτεί γκολ αλλά και να πετύχει. Στο 43΄ο Μουνιέ έκλεψε τη μπάλα, την «έκοψε» στον Στάικο ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο ημίχρονο ο Δώνης έκανε τρεις αλλαγές περνώντας στο ματς τον Κότσαρη αντί του Διούδη, τον Κάτσε αντί του Στάικου και τον Μπουζούκη αντί του Χατζηγιοβάννη. Ο νέος τερματοφύλακας πραγματοποίησε άστοχη έξοδο στο 49’ και ο Χαρούν έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Νέα γκέλα του Κότσαρη στο 53’ και ο Χέρεμανς πλάσαρε σωστά για το 2-1. Στη συνέχεια ο Δώνης έκανε 4 αλλαγές θέλοντας να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του. Στο ματς μπήκαν οι Πίσπας, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Τζανδάρης και οι Κουντουριώτης, Οικονομόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο τραυματισμό τους Ινσούλ που αποχώρησε υποβασταζόμενος μετά από μία σύγκρουση, γόνατο με γόνατο με τον Γιαταμπαρέ. Ο Ινσούα θα υποβληθεί σε ακτινογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Παναθηναϊκός: Διούδης (46' Κότσαρης), Γιόχανσον (64' Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80' Αποστολάκης), Οικονόμου (64' Μαυρομάτης), Κουλιμπαλί (68' Οικονομόπουλος), Ινσούα (53' Χατζηθεοδωρίδης) Δώνης (64' Τζανδάρης), Στάικος (46' Κάτσε), Χατζηγιοβάνης (46' Μπουζούκης), Μουνιέ (68' Κουντουριώτης), Ρεγκάκος (64' Πίσπας).

Αντβέρπ: Μπολάτ, Μπόρχες, Οπαρέ, Ροντρίγκες, Μπολινγκί (78' Χαντί), Χαϊρεμάνς, Αρσλανάγκιτς, Οβούσου, Ναζαρίνια, Χαρούν, Γιαταμπαρέ.