Στην Ελλάδα ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος Ελβετίας λόγω των εθνικών ομάδων και βρίσκεται στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές.

Στην Ελλάδα ο Κασάμι

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παϊτίμ Κασάμι έφτασε μία ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός χαφ ήταν σε προχωρημένες επαφές με τους Πειραιώτες, αλλά τελικά δεν φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σοβαρό εμπόδιο στην επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά στάθηκε και η Βασιλεία με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Οι Ελβετοί δεν είχαν καμία διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να αφήσουν τον παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Έτσι ο Κασάμι δεν γύρισε στους πρωταθλητές Ελλάδας αν και τα πράγματα έδειχναν πως θα αγωνιζόταν ξανά στον Ολυμπιακό. Με τη φανέλα της Βασιλείας ο Παϊτίμ Κασάμι έχει κάνει φέτος 22 συμμετοχές με ένα γκολ και έξι ασίστ.

Αυτές τις ημέρες εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγων των εθνικών ομάδων και επισκέφθηκε την αγαπημένη του Αθήνα. Ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται στην Ελλάδα και γεμίζει τις μπαταρίες του, επιβεβαιώνοντας πως έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τη χώρα μας.