Ο σέντερ φορ Κασάμι και ο Ολυμπιακός

Πρωτοπόρος στην Ελβετία με την Βασιλεία είναι ο Παϊτίμ Κασάμι που έπαιξε σέντερ φορ στη νίκη επί της Σιόν! Η γκρίνια για τις αλλαγές θέσεων και τι γράφουν στην πατρίδα του για την παραλίγο μεταγραφή στον Ολυμπιακό. 

Ο σέντερ φορ Κασάμι και ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό έφτασε το περασμένο καλοκαίρι ο Παϊτίμ Κασάμι και στην Ελβετία γράφουν σήμερα (18/10) ότι ο διεθνής άσος που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ελληνική ομάδα ήθελε να γυρίσει στον Πειραιά, αλλά η Βασιλεία άσκησε βέτο σε αυτή τη μεταγραφή και τον κράτησε στο δυναμικό της.

Ο Κασάμι είναι πρωτοπόρος με την ελβετική ομάδα στο πρωτάθλημα, πάνω από την Ζυρίχη και την Γιανγκ Μπόις, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με την Σιόν (νίκη 1-0) χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης!

Κάτι που σύμφωνα με τις δηλώσεις του «δεν έχει τόσο σημασία από τη στιγμή που εξυπηρετείται η ομάδα και κερδίσαμε το ματς», αλλά με τον 29χρονο άσο να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τις συνεχείς αλλαγές θέσεων στη σεζόν από τον προπονητή του, τον Πάτρικ Ράμεν.

«Είμαι ένας παίκτης που θέλω τον χώρο μου για να κινηθώ, μου αρέσει να επιτίθεμαι από πίσω και να βρίσκω ευκαιρίες για να σκοράρω, άλλωστε έτσι καταφέρνω να σημειώνω πάνω από δέκα γκολ σε κάθε σεζόν», τόνισε με νόημα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που φέτος έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι κάθε φορά χρησιμοποιείται σε διαφορετικό ρόλο. Έχοντας μέχρι τώρα πετύχει μόνο ένα τέρμα στο ελβετικό πρωτάθλημα και στο Conference League όπου συμμετέχει η Βασιλεία. Με τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του. Και με σίγουρα τη σκέψη του να παίξει ξανά κάποια στιγμή με τη φανέλα του Ολυμπιακού.