Γιαννακόπουλος: «Θέλω να γίνω προπονητής στην Αγγλία»

Για το όνειρό του να γίνει προπονητής σε ομάδα της Premier League αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μεγάλη συνέντευξή του στην Αγγλία ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: «Θέλω να γίνω προπονητής στην Αγγλία»

Δεν ξεχνούν στην Αγγλία τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και το πέρασμά του από την Premier League με την φανέλα της Μπόλτον. Ο παλιός διεθνής άσος και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε βρετανικό ΜΜΕ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι το όνειρό του είναι να εργαστεί κάποια στιγμή σε ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης.

«Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί», δήλωσε ο 47χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής που συνεχίζει να έχει καλό όνομα στην Αγγλία, αλλά έχει προχωρήσει και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τα διπλώματα προπονητικής. Έχοντας και την εμπειρία της συνεργασίας του σε τεχνικά θέματα και με την ελληνική ομοσπονδία.

Ο Γιαννακόπουλος μίλησε για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Μπόλτον, για τις υπέροχες αναμνήσεις του από τη θητεία του στο αγγλικό πρωτάθλημα και στον συγκεκριμένο σύλλογο, για συμπαίκτες του με μεγάλο ταλέντο όπως ο Οκότσα και άλλοι, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Σαμ Αλαρντάις: «Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Διατηρούμε επαφές ακόμη και σήμερα, έχουμε συχνή επικοινωνία».

Μίλησε φυσικά για το έπος του 2004 και την προσωπικότητα που υπήρχε σε εκείνη την ομάδα και σε κάθε μέλος του επιτελείου της., όπως και στις διαφορές που συνάντησε φεύγοντας από το ελληνικό ποδόσφαιρο για να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο στην Premier League.