Μπακασέτας για την εισβολή Τούρκου οπαδού: «Ήμουν σε εγρήγορση» (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το πρόσφατο περιστατικό με την εισβολή Τούρκου οπαδού στο γήπεδο στον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Καϊσέρισπορ.

Μπακασέτας για την εισβολή Τούρκου οπαδού: «Ήμουν σε εγρήγορση» (vid)

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Τάσος Μπακασέτας είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κράτησα τη ψυχραιμία μου εκείνη τη στιγμή. Μπορεί οι πρώτες μου σκέψεις να ήταν διαφορετικά... Όταν βλέπεις κάποιον να έρχεται προς τα πάνω σου δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Περνάνε διάφορα από το μυαλό σου, αλλά δεν πιστεύω ότι λόγω του χαρακτήρα θα έκανα κάτι που θα προσέβαλε εμένα προσωπικά, την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Οπότε σκέφτηκα λογικά και δεν αντέδρασα σ' όλο αυτό το σκηνικό».

Τούρκος οπαδός την «έπεσε» στον Μπακασέτα – Η απάντηση του Έλληνα άσου (vids)

Για το πώς αντέδρασε ο Τύπος στην Τουρκία:

«Και μέσα στο γήπεδο δέχτηκα συγχαρητήρια από κάποιους αντιπάλους και μετά το ματς είπα ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε πρότυπα για τα νέα παιδιά, θέλουμε να δείχνουμε τέτοιες εικόνες. Αυτό θα είναι οδηγός για τα παιδιά που θα θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, όχι μόνο με το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό τελείωσε έτσι. Έδωσα ένα καλό μήνυμα για τη νεολαία».

Για το αν φοβήθηκε:

«Ναι, εντάξει ήμουν σε εγρήγορση. Αυτό που σκεφτόμουν είναι πως και να δεχτώ κάποιο χτύπημα θα έπρεπε να είμαι ήρεμος και επιφυλακτικός».