Τούρκος οπαδός την «έπεσε» στον Μπακασέτα – Η απάντηση του Έλληνα άσου (vids)

Θέμα στην Τουρκία και όχι μόνο το σκηνικό με τον Τούρκο οπαδό να «επιτίθεται» φραστικά στον Τάσο Μπακασέτα κατά τη διάρκεια του Καϊσερίσπορ – Τράμζπονσπορ. Η απάντηση του Έλληνα άσου.

Τούρκος οπαδός την «έπεσε» στον Μπακασέτα – Η απάντηση του Έλληνα άσου (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι το κεντρικό πρόσωπο στην Τουρκία και όχι μόνο με την στάση του στον αγώνα της του Σαββάτου (2/10) Τράμζπονσπορ με αντίπαλο την Καϊσερίσπορ.

Τούρκος οπαδός της Καϊσερίσπορ μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε φραστικά στον Τάσο Μπακασέτα, με τον Έλληνα διεθνή άσο να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την Καϊσερίσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, σε μια αναμέτρηση όπου και στιγματίστηκε από την εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και φραστική επίθεση εις βάρος του.

Ο διεθνής άσος δεν απάντησε φυσικά εντός αγωνιστικού χώρου και μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για το θέμα.

«Ως ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν το συγκεκριμένο άτομο ερχόταν προς το μέρος μου και τον χτυπούσα, δεν θα ήμουν το σωστό παράδειγμα για τα νέα παιδιά.

Πρέπει να είμαστε το σωστό παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Ό,τι κι αν συμβαίνει στο γήπεδο, δεν πρέπει να αντιδράς με άσχημο τρόπο. Πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου, τους συμπαίκτες και την ομάδα σου», τόνισε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας.