Πάλι έμεινε στον πάγκο ο Κούτρης

Για τέταρτο στη σειρά παιχνίδι δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του ο Λεονάρντο Κούτρης στην ήττα της Φορτούνα Ντίσελντορφ από την Πάντερμπορν.

Πάλι έμεινε στον πάγκο ο Κούτρης

Έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λεονάρντο Κούτρης εδώ και καιρό (από την προηγούμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες) κάτι που συνεχίστηκε και σήμερα (2/10) στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Πάντερμπορν με 3-2.

Ο διεθνής άσος που ανήκει στον Ολυμπιακό έμεινε πάλι στον πάγκο, για τέταρτο στη σειρά παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Με τον Κρίστιαν Πρόισερ, τον προπονητή του στη Φορτούνα, να δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει στις πρώτες επιλογές του, αλλά ούτε και ως ρεζέρβα.

Ο Κούτρης ήταν βασικός στα πρώτα παιχνίδια, αλλά μετά την ήττα με 3-1 από την Σάλκε δεν έχει ξαναπαίξει. Με την ομάδα του να μην έχει ηττηθεί στα προηγούμενα ματς, κάτι όμως που τώρα συνέβη. Κι ίσως αυτό οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές και την επιστροφή του Έλληνα ακραίου αμυντικού στη δράση.

Ο Κούτρης, πάντως, έχει κληθεί κανονικά από τον Τζον Φαν΄τ Σιπ στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με την Γεωργία και την Σουηδία. Όπου και εκεί λογικά θα είναι ξανά στον πάγκο, έχοντας μπροστά του τους Τσιμίκα και Γιαννούλη για τη θέση.