Αμπάντα: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός πριν πάω στην Σέλτικ»

Ο Λιέλ Αμπάντα έχει κάνει στα 19 του εντυπωσιακό ξεκίνημα με την Σέλτικ και δήλωσε ότι το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε πολύ σοβαρά ο Ολυμπιακός. Τι είπε ο διεθνής Ισραηλινός εξτρέμ. 

Αμπάντα: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός πριν πάω στην Σέλτικ»

Ο Λιέλ Αμπάντα έχει γίνει ήδη το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Σέλτικ καθώς έχει καθιερωθεί στην ομάδα του Ποστέκογλου από την ώρα που έγινε η μεταγραφή του τον περασμένο Ιούλιο από την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Ο 19χρονος διεθνής Ισραηλινός εξτρέμ (έχει παίξει ήδη δύο φορές στην εθνική Ανδρών της χώρας του) μπήκε αμέσως στα βαθιά στην Σκωτία και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 4 γκολ και 4 ασίστ στις 11 συμμετοχές του με τη νέα ομάδα του.

Σε δηλώσεις που έκανε στην Σκωτία ευχαρίστησε τον κόσμο της Σέλτικ για την υποδοχή και τη βοήθεια που του δίνουν, έχοντας βγάλει μάλιστα ήδη και τραγούδι για τον ίδιο στα συνθήματά τους, ενώ υποστήριξε ότι για την απόκτησή του έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι και μία πολύ δυνατή ομάδα από το MLS, αλλά τελικά είναι πολύ ευχαριστημένος που κατέληξε στην ομάδα της Γλασκόβης.