Ο Βούκοβιτς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε!

Ο Βούκοβιτς του Ζέεφελντ συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και στο Γκενκ, «φωνάζοντας» με την εικόνα του ότι θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι.

Ο Βούκοβιτς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε!

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς επέστρεψε αποφασισμένος από την Κιέβο. Αποφασισμένος για να μείνει! Προς έκπληξη αρκετών ο Σέρβος εμφανίστηκε στο Ζέεφελντ σε μία κατάσταση λες και φώναζε “εγώ δεν πάω πουθενά”. Σαν να ήθελε να αποδείξει ότι κακώς δημιουργήθηκε όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά του αρχές Ιουνίου πώς ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Ο Μαρτίνς είχε μιλήσει μαζί του και του είχε εξηγήσει πώς θα του δώσει την ευκαιρία. Στο Ζέεφελντ λοιπόν ο Βούκοβιτς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν.

Το θέμα, όμως, είναι πως παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο τουρκικών (Μπούρσασπορ) και ιταλικών (Πάρμα) ομάδων, εκείνος κλείνει τα αυτιά του και συνεχίζει στο Γκενκ από εκεί που είχε σταματήσει στην Αυστρία!

Στις πρώτες τέσσερις μέρες παρουσίας των “ερυθρολεύκων” στο Βέλγιο, ο “Βούκο” δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα. Ένα στοίχημα που πρωτίστως το έχει βάλει με τον εαυτό του.

Πατάει γερά στα πόδια του, στο φιλικό με την Έουπεν ήταν ξανά από τους διακριθέντες, ενώ και στις προπονήσεις μετά το Ζέεφελντ (τόσο στον Ρέντη, όσο και στο Γκενκ) “φωνάζει” με την εικόνα του ότι θα παλέψει για μία θέση όχι στο ρόστερ, αλλά στην ενδεκάδα παρότι αποκτήθηκε ο Μιράντα, υπάρχει ο Σισέ και πάει για ακόμη έναν στόπερ ο Ολυμπιακός.

Το αν θα βρίσκεται στην ομάδα την 1η Σεπτεμβρίου, αυτό ενδεχομένως να μην εξαρτάται από τον ίδιο. Αν “σκάσει” μία πρόταση πάνω από 2,5 εκ. ευρώ (σ.σ. όσο ήταν και η ρήτρα του στην Κιέβο), τότε δεν αποκλείεται ο Σέρβος να πωληθεί.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραβλέψουμε την έως τώρα παρουσία του Βούκοβιτς. Μια παρουσία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις (σ.σ. δεν το περίμεναν και πολλοί) της φετινής προετοιμασίας.