Η νέα ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι στον Ολυμπιακό

Ο Ονιεκούρου και ο Λόπες ψάχνουν τα «πατήματά» τους, ο Μασούρας λείπει ένα μήνα και ο Μάριος Βρουσάι έχει την ευκαιρία στα επόμενα ματς να «εξαργυρώσει» την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ. 

Η νέα ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι στον Ολυμπιακό

Ο Μάριος Βρουσάι είχε ξεχωρίσει μέχρι τον τραυματισμό του που τον άφησε αρκετά πίσω στην περσινή σεζόν. Είχε δημιουργήσει το γκολ του Ολυμπιακού στην Γαλλία με την Μαρσέιγ για το Champions League αλλά είχε σκοράρει και σε ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον ετοιμάζει για πολύ βασικό ρόλο, αλλά ήρθε η ατυχία και μετά την αποθεραπεία η καθυστέρηση στην επανένταξή του διεθνούς εξτρέμ στο φουλ της δράσης του.

Φέτος ο Βρουσάι έχει ξεκινήσει επίσης καλά, έχοντας πάντως και τις αυξομειώσεις του. Όπως όλη η ομάδα βέβαια. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει πάρει χρόνο από τον Μαρτίνς στα περισσότερα ματς, ως αλλαγή στην πλειονότητά τους και βασικός στο παιχνίδι της Βουλγαρίας με την Λουντογκόρετς, στο οποίο δεν έπεισε και έγινε αλλαγή στο 65'.

Η ενέργεια που έκανε ο Βρουσάι στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ, ματς στο οποίο επίσης μπήκε αλλαγή στο τέλος, έχει επαναφέρει αυτοπεποίθηση στον παίκτη και προφανώς τη δυνατότητα να συνεχίσει σε καλό ρυθμό στα επόμενα παιχνίδια. Κι αυτά τα προσεχή ματς, με Λαμία και Απόλλωνα, θα είναι μεγάλες ευκαιρίες μονιμοποίησης για τον παίκτη, ο οποίος προφανώς έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται.

Εκεί υπάρχουν ο Ονιεκούρου και ο Λόπες που ακόμη ψάχνονται, αλλά είναι μεταγραφές που θα πάρουν χρόνο και κάποια στιγμή θα ρολάρουν. Εκεί ήρθε ο Γκάρι Ροντρίγκες που θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να ενσωματωθεί. Εκεί ο Μαρτίνς έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον Μασούρα που επιστρέφει από τον τραυματισμό του σιγά σιγά, τον Βαλμπουενά, τον Αγκιμπού Καμαρά. Πιθανώς και τον Αλγκασίμ Μπα.

Για τον Βρουσάι τα προσεχή παιχνίδια περιέχουν μεγάλο κίνητρο. Να έχει υψηλό επίπεδο απόδοσης είτε παίξει από την αρχή είτε έρθει από τον πάγκο. Διότι είναι ένας παίκτης για τον οποίο στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να έχουν μεγάλη πίστη. Και επιμονή. Ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και τις συγκυρίες και να γίνει η έκπληξη για τις θέσεις των εξτρέμ που μοιάζουν και είναι τόσο γεμάτες έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να «υποχρεωθεί» σε δανεισμούς παικτών όπως ο Ραντζέλοβιτς και ο Τσούμιτς.