Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Η ιστορία με Βαλμπουενά, Φρέι και Βέλγους!

Συμπαίκτες στην Φενέρ ήταν Βαλμπουενά και Φρέι που θα είναι πια αντίπαλοι στον όμιλο του Europa League. Με Ολυμπιακό, Αντβέρπ και κόντρα στην πρώην τους! Το σόου που είχαν δώσει με την Άντερλεχτ του Βράνιες. 

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Η ιστορία με Βαλμπουενά, Φρέι και Βέλγους!

Από τις ωραίες ιστορίες του ποδοσφαίρου...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Μίκαελ Φρέι θα είναι αντίπαλοι στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ την Πέμπτη (16/9-22.00) για την πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League.

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού και ο Ελβετός «γκολτζής» της Αντβέρπ ήταν πριν από μερικά χρόνια συμπαίκτες στην Φενερμπαχτσέ, την οποία τώρα θα αντιμετωπίσουν με διαφορετικά χρώματα στη φανέλα καθώς και η τουρκική ομάδα είναι στον ίδιο όμιλο.

Ένα από τα καλύτερα ματς με τη Φενέρ το είχε κάνει ο Βαλμπουενά το Νοέμβρη του 2018 στον όμιλο του Europa League απέναντι σε Βέλγους. Ήταν παιχνίδι της Φενέρ εναντίον της Άντερλεχτ, με τον Ματιέ να ανοίγει το σκορ στο 71' με δεξί σουτ και να σερβίρει για το τελικό 2-0 στον... Φρέι στο 78!

Στόπερ της Άντερλεχτ ήταν τότε ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ ενώ στην ενδεκάδα της βελγικής ομάδας βρισκόταν ο Πίτερ Γκέρκενς που πλέον αγωνίζεται στην Αντβέρπ και θα παίξει ξανά κόντρα στον Βαλμπουενά, αλλά πλέον συμπαίκτης του Φρέι!