Ολυμπιακός: Τεστ ενόψει Ατρόμητου για Βατσλίκ, Εμβιλά και Μασούρα

Οι επόμενες προπονήσεις θα αποτελέσουν τεστ ετοιμότητας για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού -ενόψει της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο- μεταξύ των οποίων οι Τόμας Βατσλίκ, Γιαν Εμβιλά και Γιώργος Μασούρας.

Ολυμπιακός: Τεστ ενόψει Ατρόμητου για Βατσλίκ, Εμβιλά και Μασούρα

Την Παρασκευή (10/9) το τεστ για Βατσλίκ

Μέρα με τη μέρα θα πηγαίνει ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος γκολκίπερ και χθες ακολούθησε θεραπεία και δεν επιχείρησε καν να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Το ιατρικό επιτελείο έχει υπό παρακολούθηση τον διεθνή πορτιέρε. Αύριο, πάντως, αναμένεται να κάνει το τεστ για να φανεί πώς έχει αντιδράσει το πόδι του στις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται αυτές τις ημέρες.

Ο Βατσλίκ, που έχει υποστεί κάκωση στο δεξί του πόδι, είναι αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Θέλει πολύ να προλάβει να παίξει στην πρεμιέρα με τους Περιστεριώτες, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Πάντως και χθες θεραπεία έκανε στον Ρέντη και αύριο αναμένουμε τα σπουδαία για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή. Το σίγουρο είναι πως ο 32χρονος Τσέχος γκολκίπερ είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη για να παίξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Δεν ανησυχούν για Εμβιλά

Πρόβλημα προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση με τον Γιαν Εμβιλά. Ο έμπειρος χαφ ένιωσε μία ενόχληση κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αρχικά υπήρξε μία ανησυχία στον Ολυμπιακό για τον έμπειρο άσο. Η κατάσταση του Γάλλου χαφ θα επανεκτιμηθεί σήμερα στον Ρέντη, όταν και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούν για την κατάστασή του και θεωρούν ότι σήμερα θα προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του και φυσικά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συνέχισε με ατομικό ο Μασούρας

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ κάνει προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όμως η σημερινή προπόνηση είναι σημαντική και γι' αυτόν. Ο Μασούρας δεν μπήκε στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, αλλά στο λιμάνι θεωρούν ότι θα τα καταφέρει και από ιατρικής πλευράς θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Πάντως, εάν δεν είναι στο 100%, ο Πορτογάλος κόουτς δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του σε αυτό το παιχνίδι.