Το...γνωστό 1-1 και οι Ελπίδες!

Έγινε συνήθεια για τις Εθνικές ομάδες το 1-1. Ισοπαλία με αυτό το σκορ στο Ρέικιαβικ οι Ελπίδες απέναντι στην Ισλανδία. Το γκολ ο Ιωαννίδης, πολύ καλός ο Τζολάκης. 

Το...γνωστό 1-1 και οι Ελπίδες!

Η Εθνική Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ, στον τρίτο αγώνα της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το ίδιο σκορ που είχε και στο φιλικό με την Δανία, αλλά και το 1-1 που έχει φέρει σε όλα τα παιχνίδια της η ανδρική εθνική ομάδα στις δικές της υποχρεώσεις.

Και τα δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο α΄ ημίχρονο: οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37΄ με τον Θόρνταρσον και η Εθνική ισοφάρισε στο 45+1΄ με τον Φώτη Ιωαννίδη. Στο δεύτερο μέρος έκανε πολλές αποκρούσεις ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η Εθνική είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου με 5 βαθιμούς, ενώ η Ισλανδία έμεινε τρίτη με 4. Στην κορυφή η Κύπρος που επικράτησε πολύ άνετα με 6-0 του αδύναμου Λιχτενστάιν και έφτασε στους 7 βαθμούς.

Ισλανδία: Ε. Ρ. Όλαφσον, Φρίντρικσον, Ι. Όλαφσον, Χέιμισον, Μπάρκαρσον, Έλερτσον (67΄ Μάγκνουσον), Κ. Θόρνταρσον, Μπιάρκασον, Γκέιρσον (67΄ Α. Χλίνσον), Χάραλντσον (81΄ Ίνγκασον), Κ. Χλίνσον.

Ελλάδα: Τζολάκης, Λυρατζής, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Κανελλόπουλος (71΄ Κουτσιάς), Σουρλής, Τσιγγάρας (90΄Λιάσος), Ζαγαρίτης, Μπότος, Ιωαννίδης.