Ξεφούσκωτες οι ρεζέρβες του ΠΑΟΚ

Με προβλήματα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από την Άντβερπ σε φιλικό που έγινε στην Ολλανδία.

Ξεφούσκωτες οι ρεζέρβες του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Λάμπρου βρέθηκε στο τέλος ηττημένος με 3-1.

Η Άντβερπ προηγήθηκε στο 16΄με σουτ του Οπαρέ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με πλασέ του Λάμπρου στο 30΄ αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Μπολινγκί έγραψε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 59΄με γκολ που σημείωσε ο Οβούσου.

Στο 69' ο Γιαταμπαρέ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 82' ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία με τον Χατσερίδη και εκείνος προσπάθησε να σουτάρει εξ επαφής αλλά ο πορτιέρε των Βέλγων έδιωξε ενστικτωδώς. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς, είχε ένα ακόμη σουτ με τον Κίτσιου αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: Ρέι (46' Γλύκος), Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Σάκχοφ, Ουάρντα (76' Λύρατζης), Λάμπρου, Ζαμπά (76' Λημνιός), Μυστακίδης

Αντβέρπ: Μπολάτ (73' Τέουκενς), Οπάρε (73' Σαντί), Ματέους, Αρσλάναγκιτς, Χαΐρεμανς (73' Ναζαρίνα), Βιντέκερ (80' Μπερνιέρ), Χαρούν, Γιαταμπαρέ, Ροντρίγκες (80' Νιανγκαντού), Μπολίνγκι (73' Γκαντρί), Ατσεαμπόνγκ.