Προτίμησε Έλτσε ο Λούκας Πέρεθ, τον είχαν συνδέσει με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

Στην Ισπανία με την Έλτσε θα συνεχίσει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

Προτίμησε Έλτσε ο Λούκας Πέρεθ, τον είχαν συνδέσει με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

Στην πατρίδα του θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Πέρεθ, πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, καθώς μετά την Αλαβές ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Έλτσε με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο έμπειρος επιθετικός προτίμησε να μείνει στην Ισπανία παρά το γεγονός ότι υπήρχε γι΄αυτόν ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ενώ είχε απασχολήσει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφονται σήμερα (31/8) σε ισπανικά ΜΜΕ για τον Λούκας Πέρεθ είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Φενερμπαχτσέ, οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στο Europa League όμως ο Πέρεθ ήθελε να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, ουδέποτε είχε προκύψει ότι υπήρξε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, σε θέση που η ελληνική ομάδα δεν έκανε κινήσεις το τελευταίο διάστημα.