Ολυμπιακός: Μεγάλη προσπάθεια για Γκιλμπέρ

Εξακολουθεί ο Ολυμπιακός να παλεύει για τον Φρεντερίκ Γκιλμπέρ της Άστον Βίλα, τον οποίο θέλουν πολλές ομάδες σε Αγγλία και Γαλλία. 

Ολυμπιακός: Μεγάλη προσπάθεια για Γκιλμπέρ

Ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού μπακ και τη μεταγραφή που έχει ζητήσει εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η ελληνική ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια για τον Γάλλο άσο της Άστον Βίλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται για βασικός από την ομάδα του και θα αποχωρήσει είτε με δανεισμό είτε με μεταγραφή παρότι το συμβόλαιό του στη Βίλα ολοκληρώνεται το 2023.

Τον Γκιλμπέρ θέλει πολύ η Στρασμπούρ που τον είχε πέρυσι δανεικό, όπως και άλλες γαλλικές ομάδας, αλλά και η Φούλαμ από την Αγγλία. Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκτήσει τον Γάλλο μπακ που μπορεί να δώσει άμεσα λύση στη συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε στην Αγγλία και στα ρεπορτάζ της Βίλα λένε ότι ο παίκτης φεύγει γιατί «παραείναι καλός ώστε να μένει πίσω από τον Μάτι Κας που είναι η βασική επιλογή, αλλά και από τον Άσλεϊ Γιάνγκ που χρησιμοποιείται κάποιες φορές από δεξιά ως φουλ μπακ.