Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό. Τι έδειξαν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο 2-2 με την Σλόβαν.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδειξαν ξανά την αξία τους σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Χένρι Ονιεκούρου πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Μαντί Καμαρά πήρε την αποβολή του Ντε Μάρκο, αλλά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο 2-2 με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα ήταν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν είχε ευθύνη στα γκολ καθώς χάθηκαν μάχες από τους συμπαίκτες του που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Ίσως στο πρώτο θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στη σέντρα, αλλά δεν ήταν εύκολο.

ΛΑΛΑ: Πολλά προβλήματα από τον Γάλλο που συνεχίζει να μην πείθει. Ενώ είχε διάθεση και συμμετοχή, έκανε σφάλματα και στην άμυνα, όπως και λίγες καλές επιλογές στα ανεβάσματά του.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Χρειάζεται κι άλλα παιχνίδια, ωστόσο δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα και σε αρκετές φάσεις έδωσε λύσεις.

ΣΙΣΕ: Είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τις μακρινές μπαλιές του, όμως έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και χωρίς τη συνήθη φρεσκάδα και ταχύτητά του.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολύ παθιασμένο ματς από τον Μολδαβό, καθώς ξέρει ότι θα πρέπει πια να παλέψει σκληρά για τη θέση του βασικού με την άφιξη του Καρμπόβνικ. Έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του, με μεγάλη ένταση και κερδισμένες μονομαχίες σε κάθε σημείο.

ΕΜΒΙΛΑ: Σε πολλά σημεία του ματς έδειξε την κλάση του, με ενέργειες ποιότητας, όμως δεν απέφυγε και λάθη. Στο δεύτερο γκολ έχασε τον σκόρερ μετά την πρώτη κεφαλιά.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Στα συν ότι πήρε την αποβολή και γενικά είχε προσπάθειες για να κουμαντάρει το παιχνίδι στο κέντρο. Η γρήγορη κάρτα που πήρε και το χτύπημα από τον Ντε Μάρκο τον επηρέασαν και ο Μαρτίνς τον άλλαξε νωρίς.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ:Η ίδια εικόνα από τον μικρό, με πάρα πολύ τρέξιμο και συμμετοχή στο ματς, αλλά με αρκετά λάθη απειρίας και όχι επικίνδυνο αυτή τη φορά κοντά στην περιοχή.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Πολλές ποιοτικές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο ξεκίνημα. Όπως και ακόμη μία ασίστ, στο γκολ του Ελ Αραμπί. Ήταν από τους διακριθέντες.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Έχει πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό κι αυτό φάνηκε στον τρόπο που εκτέλεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά και σε ορισμένες περίτεχνες ενέργειές του. Όχι πάντα με επιτυχία, αλλά είναι και νωρίς ακόμη.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Φανταστική η κεφαλιά του στο γκολ και μεγάλη η προσφορά του γενικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μαροκινός επιστρέφει για τα καλά και ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί έτσι στους ομίλους.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Προσπάθησε να συντονίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με καλές και κακές στιγμές. Η έμπνευσή του στην πάσα προς τον Ονιεκούρου δείγμα της εξυπνάδας που έχει γενικά το παιχνίδι του.

ΚΟΥΝΤΕ: Φοβερή η μπαλιά του στον κενό χώρο για τον Λόπες, αλλά μπορούσε να κάνει κι άλλα.

ΛΟΠΕΣ: Είναι πολύ γρήγορος και τεχνίτης, αλλά βιαζόταν ίσως να το δείξει και είχε το τρακ της πρεμιέρας. Όσο παίζει τόσο καλύτερος θα γίνεται.

ΒΡΟΥΣΑΙ: Φάνηκε μέσα στο παιχνίδι. Πήρε κίτρινη, είχε σουτ, έκανε και αποκρούσεις.

ΧΑΣΑΝ: Αυτός δεν φάνηκε στο διάστημα της συμμετοχής του.