Ζμρχάλ: «Παραλίγο στην Ελβετία, άρα μπορούμε με Ολυμπιακό»!

Ο Γιάρομιρ Ζμρχαλ της Σλόβαν τονίζει την ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αποκλείει τίποτα! Τι είπε για τον κόσμο της ελληνικής ομάδας ο διεθνής Τσέχος και συμπαίκτης του Βατσλίκ στην Εθνική. 

Ζμρχάλ: «Παραλίγο στην Ελβετία, άρα μπορούμε με Ολυμπιακό»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Γιάρομιρ Ζμρχαλ, αλλά δεν έκρυψε ότι στην ομάδα του υπάρχει πίστη πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή της βαριάς ήττας τους με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Κάλεσε δε τους οπαδούς της Σλόβαν να βοηθήσουν με δυνατή φωνή, όπως έκαναν εκείνοι του Ολυμπιακού για τη δική τους ομάδα στο πρώτο παιχνίδι.

Ο διεθνής Τσέχος αριστερός χαφ, ο οποίος κλήθηκε στην προεπιλογή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της πατρίδας του και θα είναι πιθανώς συμπαίκτης με τον Τόμας Βατσλίκ (όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν) έκανε συγκρίσεις με τον αγώνα των προκριματικών του Champions League απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις. Στο πρώτο ματς στην Σλοβακία το αποτέλεσμα ήταν 0-0, στον επαναληπτικό στην Ελβετία η Σλόβαν βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 3-0, αλλά με δύο γκολ στην επανάληψη παραλίγο να πάει το ματς στην παράταση, κάτι που δεν κατάφερε με το τελικό 3-2. Παρόλο που ο Ζμρχαλ αναγνωρίζει τη μεγάλη ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, πιστεύει ότι έχοντας ένα ολόκληρο ματς μπροστά και πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ, η ομάδα του έχει πιθανότητες!

«Είμαστε πεπεισμένοι για την ποιότητα του Ολυμπιακού, η οποία είναι μεγάλη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να αποφύγουμε λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς. Χάνουμε με τρία γκολ διαφορά, αλλά στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη συνέβαινε το ίδιο και μειώσαμε. Και μάλιστα το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ τώρα μας περιμένει ολόκληρος ο αγώνας. Πρέπει να βρισκόμαστε πιο συχνά σε θέσεις βολής και θα ήταν καλό να πετυχαίναμε ένα γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι. Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη του αντιπάλου, καθώς στο πρώτο ματς έπεφταν με μεγάλη αποφασιστικότητα στην μπάλα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μαζί τους. Πιστεύω ότι θα έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί μας. Εκ μέρους όλης της ομάδας, μπορώ να πω ότι η υποστήριξή του κόσμου θα μας βοηθήσει. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ακούστηκαν πάρα πολύ στο ματς στην Ελλάδα. Τώρα θα πρέπει να ακουστούν οι δικοί μας οπαδοί, κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολο το δικό μας έργο και να δυσκολέψει τον αντίπαλο», δήλωσε ο διεθνής άσος της Σλόβαν.