«Αντί για Ολυμπιακό ή Έλτσε πάει Πορτογαλία»

Μετά τις εξομολογήσεις Μπιζότ για το όνειρό του να παίξει στον Ολυμπιακό, ένας άλλος τερματοφύλακας που είχε προταθεί για «αντι-Σα» και έμεινε... πίσω από τον Βατσλίκ πάει προς Πορτογαλία.

«Αντί για Ολυμπιακό ή Έλτσε πάει Πορτογαλία»

Ο Ολυμπιακός έκανε την επιλογή του με τον Τόμας Βατσλίκ για τη θέση του Ζοσέ Σα, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό είχε δεχτεί προτάσεις ή είχε ασχοληθεί με διάφορους τερματοφύλακες από το εξωτερικό. Και σήμερα μάλλον είναι η μέρα που στα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται με τέτοιες περιπτώσεις, αφού μετά τη συνέντευξη του Μάρκο Μπιζότ που δήλωσε ότι έκανε σαν τρελός για να παίξει στην ελληνική ομάδα και απογοητεύτηκε μέχρι... θανάτου που η Άλκμααρ δεν τον έδωσε, ήταν η σειρά ενός άλλου γκολκίπερ να συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την As ο Ιάγκο Ερερίν, ο Βάσκος γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και στην Έλτσε που δεν κινήθηκαν τελικά για την απόκτησή του και τώρα έχει δεχτεί πρόταση από την Πορτογαλία και την Πάσος Φερέιρα.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας που είχε παίξει πριν από μερικά χρόνια στην πρόκριση της Μπιλμπάο επί του Παναθηναϊκού για το Europa League δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου την τελευταία διετία μένοντας στη σκιά του διεθνούς Ουνάι Σιμόν, δεν φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα από την προσφορά των Πορτογάλων και από τη στιγμή που είναι ελεύθερος ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή...