Στην Εθνική Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, κόντρα με Ελ Αραμπί

Ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά κλήθηκαν στην εθνική Γουινέας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ. Το δεύτερο είναι με το Μαρόκο του Ελ Αραμπί. 

Στην Εθνική Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, κόντρα με Ελ Αραμπί

Στην εθνική Γουινέας κλήθηκαν για μία ακόμη φορά τόσο φυσικά ο Μαντί Καμαρά, αλλά και ο Αγκιμπού Καμαρά. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στις 24 επιλογές του Ντιντιέ Σιξ, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι στην Γουινέα-Μπισάου και το Μαρόκο. Μπορεί δηλαδή να είναι αντίπαλοι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί εφόσον ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού κληθεί και αυτός, όπως αναμένεται, για να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκονται μαζί και στην ενδεκάδα, καθώς ο Μαντί θα είναι σίγουρα, αλλά μπορεί και ο Αγκιμπού για τον οποίο υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην πατρίδα του μετά τις εμφανίσεις του με την ελληνική ομάδα στα προκριματικά του Champions League και του Europa League απέναντι σε Λουντογκόρετς και Σλόβαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Άλλωστε ο Αγκιμπού είχε σκοράρει και στο πρόσφατο ντεμπούτο του με την εθνική Ανδρών της Γουινέας.

Το μεγάλο αστέρι της χώρας είναι ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ που συμμετέχει στην αποστολή, όπως και πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αλλά φυσικά και ο Ντιαβαρά της Ρόμα.