Σλόβαν: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για να πολεμήσουμε»

Αποφασισμένη να διεκδικήσει αποτέλεσμα η Σλόβαν με τον Ολυμπιακό. Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τους δύο Βλάντιμρ Βάις, προπονητή και παίκτη. 

Σλόβαν: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για να πολεμήσουμε»

Με σεβασμό για την αξία πολλών παικτών του Ολυμπιακού και γενικότερα της ελληνικής ομάδας έχει έρθει στην Αθήνα η αποστολή της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον αγώνα της Πέμπτης (19/8-22.00), αλλά και με πίστη ότι μπορεί να καταφέρει θετικό αποτέλεσμα.

Στη συνέντευξη Τύπο στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησαν οι δύο Βλάντιμιρ Βάις, πατήρ και υιός! Ο προπονητής, δηλαδή, της ομάδας και ο κορυφαίος επιθετικός της, ο οποίος είχε αγωνιστεί παλιότερα στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του προπονητή:

Πώς είναι οι παίκτες που είχαν πρόβλημα: «Σε γενικές γραμμές είναι καλή, ο τερματοφύλακας Σούλα έχει πάθει κράμπα από μια σύγκρουση με συμπαίκτη, αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψει σύντομα»

Για την άμυνα αριστερά που λείπει ο Ντε Μάρκο: «Πιστεύω με αισιοδοξία ότι θα αναπληρώσουμε τα κενά»

Για τον Ολυμπιακό και την ποιότητα των παικτών του: «Δεν φοβόμαστε, είναι όντως από τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά πιστεύω ότι αν έχουμε στόχο να κερδίσουμε μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για την ομιλία του κ. Μαρινάκη στην πρόσφατη επίσκεψη στον Ρέντη: «Ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός διαχειρίζονται μεγάλα ποσά, διαφορετικά σε σχέση με εμάς, αλλά ο καθένας κάνει το καλύτερο για την ομάδα του».

Για τα εργαλεία αντιμετώπισης του αγώνα: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να μη φοβόμαστε, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε. Πρέπει να πολεμήσουμε, φυσικά δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε».

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού, ο Βλάντο Βάις, δήλωσε:

Για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό: «Πέρασα πάρα πολύ καλά, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τότε που έπαιξα στον Ολυμπιακό, εδώ άλλωστε γεννήθηκε και η κόρη μου, η Βικτόρια»

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Σλόβαν στον αγώνα: «Πρέπει να βρούμε τα μυστικά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι»

Για το αυριανό παιχνίδι και τι περιμένει: «Κάθε αγώνας διαφορετικός, έχει πολλούς παίκτες διεθνούς βεληνεκούς ο Ολυμπιακός, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».