Ολυμπιακός: «Χωράφι» με.. μούχλα το γήπεδο της Σλόβαν!

Διαμαρτύρονται παίκτες και προπονητής της Σλόβαν για την κατάσταση του τερέν στο γήπεδό τους. Πάλι δύσκολες συνθήκες για τον Ολυμπιακό, όπως σε Μπακού και Ράζγκραντ.

Ολυμπιακός: «Χωράφι» με.. μούχλα το γήπεδο της Σλόβαν!

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες συνθήκες γηπέδου στους προηγούμενους προκριματικούς αγώνες του, τόσο στο Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι Μπακού όσο και στην Βουλγαρία με την Λουντογκόρετς. Και δεν θα το αποφύγει όπως όλα δείχνουν ούτε στον επαναληπτικό της 26ης Αυγούστου στην Σλοβακία απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play off του Europa League.

Το Εθνικό Στάδιο της Μπρατισλάβας ή αλλιώς «Tehelné pole» είναι ένα ωραίο γήπεδο χωρητικότητας 22.000 θεατών, αλλά το τερέν του είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες της Σλόβαν και ο προπονητής της, ο Βλάντιμιρ Βάις.

Μετά την πρόσφατη νίκη επί της Μιχαλόβτσε για το πρωτάθλημα Σλοβακίας με 3-1 (η Σλόβαν έκανε το «3 στα 3», αλλά είναι γεμάτη προβλήματα, με τον προπονητή να «τελειώνει» τον Βραζιλιάνο Ρατάο και να υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί), οι παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κατάσταση του τερέν που τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην προσπάθειά τους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ο Βάις δήλωσε αργότερα ότι το χορτάρι έχει «μουχλιάσει» σε πολλά σημεία και ότι οι υπεύθυνοι τον ενημερώνουν πως είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να γίνουν βελτιωτικές εργασίες.

Συνεπώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προετοιμάζεται για ακόμη ένα «χωράφι» στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του. Κι ο Μαρτίνς λογικά θα συνεχίσει το ίδιο, δηλαδή να γίνεται η τελευταία προπόνηση της ομάδας στον Ρέντη και όχι στο γήπεδο του αγώνα.