Από πέρυσι ήθελε τον Κολάροφ στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Αλεξάντερ Κολάροφ.

Από πέρυσι ήθελε τον Κολάροφ στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Επί της ουσίας είναι μια υπόθεση που κρατάει εδώ και μήνες, αφού από πέρυσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να δει τον 35χρονο αμυντικό ντυμένο στα ερυθρόλευκα.

Τελικά, ο Ολυμπιακός στράφηκε σε δοκιμασμένη και πιο προσιτή οικονομικά λύση και απέκτησε τον 37χρονο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος είχε αξιοπρεπή παρουσία στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τώρα, φημολογείται ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού κάνει προσπάθεια να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι. Να κάνει δικό της τον Πρωταθλητή Ιταλίας με την Ίντερ, Αλεξάντερ Κολάροφ. Μάλιστα, το ρεπορτάζ θέλει τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους νερατζούρι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παρά τα 35 χρόνια του, θεωρείται μπακ υψηλού επιπέδου, στο οποίο έφτασε από την παρουσία του στις Λάτσιο, Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα και Ίντερ, ενώ έχει έφεση στις εκτελέσεις στημένων φάσεων. Με 503 παιχνίδια στα πόδια του, 52 γκολ και 68 ασίστ, ο Ολυμπιακός δεν μένει αδιάφορος.

Επίσης, στα θετικά είναι ότι έχει ακολουθήσει την προετοιμασία της Ίντερ και έχει αγωνιστεί σε φιλικά, που σημαίνει ότι είναι σε καλά -αν όχι επιθυμητά- επίπεδα φυσικής κατάστασης.