Οι κορυφαίοι μπακ του κόσμου!

Για τον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά υπάρχει χρόνος και οριστικές αποφάσεις. Έως το ματς με την Λουντογκόρετς οι καλύτεροι είναι ο Ανδρούτσος, ο Λαλά, ο Ρέαμπτσιουκ. Και βλέπουμε...

Οι κορυφαίοι μπακ του κόσμου!

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση αριστερού μπακ για να πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, να καλύψει το κενό του Χοσέ Χολέμπας και τέλος πάντων να έχει δύο παίκτες σε αυτή τη θέση, όπως αρμόζει στο ρόστερ του που είναι καλυμμένο παντού εκτός από εκεί.

Υπάρχει επίσης κινητικότητα το τελευταίο διάστημα και για δεξί μπακ από τη στιγμή που Θανάσης Ανδρούτσος και Κένι Λαλά ανταγωνίζονται για τη θέση του βασικού, έχοντας έως τώρα δείξει και θετικά και αρνητικά. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει τέτοια διαφορά ώστε να θεωρείται αναντικατάστατος, ενώ υπάρχει και τρίτος παίκτης εκεί, ο Ντρέγκερ, ο οποίος ουσιαστικά δεν υπολογίζεται.

Απόψε (21.00), όμως, δεν υπάρχει κανένας άλλος μπακ στον κόσμο για τον Ολυμπιακό. Ούτε μεταγραφολογία και κινητικότητα ή επαφές. Ούτε Εσκουδέρο ή Ρέτσα ή όποιος άλλος θέλετε. Ο Ανδρούτσος και ο Λαλά δεξιά είναι οι καλύτεροι μπακ του πλανήτη και πληρέστατοι για τον Ολυμπιακό. Ο Όλεγκ από την άλλη πλευρά κάνει για δύο αριστερά μπακ μαζί! Και ποιος άλλος εξτρέμ; Ο Βαλμπουενά, ο Μασούρας, ο Ονιεκούρου, ο Ραντζέλοβιτς, ο Βρουσάι, ο Αγκιμπού. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι. Και στα πλάγια και για «δεκάρια»» και για ό,τι πρέπει να παίξουν.

Για τον Ολυμπιακό όποιοι αγωνιστούν εναντίον της Λουντογκόρετς είναι οι καλύτεροι. Μπορεί πολλά να αλλάξουν μετά από αυτό το παιχνίδι, στο οποίο η πρόκριση για την ελληνική ομάδα είναι ένας πολύ δύσκολος και κοπιαστικός στόχος. Και πολύ πιο σημαντική για το κλαμπ απ' όσο οι περισσότεροι έχουν συνειδητοποιήσει...