Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Προβάδισμα ο Τζολάκης

Μετά και το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς άνοιξε μεγάλη κουβέντα για τη θέση του τερματοφύλακα και αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει στη ρεβάνς με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στα γκολπόστ.

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Προβάδισμα ο Τζολάκης

Η πείρα του Τόμας Βατσλίκ είναι απαραίτητη σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως αυτήν τη στιγμή δεν προκύπτει ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγή.

Ο Τζολάκης είναι το μεγάλο φαβορί να παίξει βασικός και στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς.

Ο νεαρός γκολκίπερ έκανε λάθη στον πρώτο αγώνα όπως η κακή αντίδραση που είχε στο φάουλ του Ντεσπόντοφ που έγινε το 0-1, αλλά και η άσχημη έξοδος στις καθυστερήσεις που λίγο έλειψε να κοστίσει σοβαρά στην ομάδα του Πειραιά.

Παρ’ όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και θέλει να τον στηρίξει δίνοντάς του τα γάντια του βασικού και στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς. Ο Τσέχος από την πλευρά του είναι σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο διεθνής γκολκίπερ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προσφέρει στον Ολυμπιακό, όμως το πιθανότερο αυτήν τη στιγμή είναι πως το ντεμπούτο του δεν θα γίνει ούτε στη Βουλγαρία και στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς.