Λουντογκόρετς: Προφύλαξη βασικών για Ολυμπιακό

Η Λουντογκόρετς υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ 1948 (21.00) και ο προπονητής της κάνει πλήρες rotation ενόψει Ολυμπιακού.

Λουντογκόρετς: Προφύλαξη βασικών για Ολυμπιακό

Εντός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ 1948 δίνει απόψε (21.00) η Λουντογκόρετς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βουλγαρίας και ο Λιθουανός τεχνικός της Βάλντας Νταμπράουσκας έχει αποφασίσει πολλές αλλαγές καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό (3/8-22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη γ΄προκριματική φάση του Champions League.

Από την ομάδα που αγωνίστηκε εναντίον της σλοβενικής Μούρα, στο 3-1 που έδωσε και την πρόκριση στους Βούλγαρους, στην ενδεκάδα παραμένει μόνον ο Γκανέζος επιθετικός Μπερνάρ Τεκπετέι. Θα αγωνιστούν οι Πάντ, Σισίνιο, Πίνας, Ζοσουέ Σα, Τερζίεφ, Μπάντζι, Γιάνκοφ, Μανού, Τσιμποτά, Τεκπετέι, Βάντερσον,

Ενώ με την Μούρα η 11αδα ήταν: Κάχλινα, Ικόκο, Βερντόν, Πλάστουν, Νεντιάλκοφ, Γκονζάλβες, Σαντάνα, Κάουλι, Ντεσπόντοφ, Τεκπετέι, Σωτηρίου

Πλήρες rotation είχε κάνει ο Νταμπράουσκας και ανάμεσα στα ματς με την Μούρα, όταν στο πρωτάθλημα είχε βάλει άλλη ενδεκάδα που είχε νικήσει 3-1 στο Πλόβντιβ την Λοκομοτίβ στην πρεμιέρα.

Θυμίζουμε ότι αγώνας για την τρίτη αγωνιστική με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας αναβλήθηκε από τη βουλγαρική ομοσπονδία ώστε να εξυπηρετηθούν οι δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και διεκδικούν προκρίσεις.