Φέγενορντ-ΠΑΟΚ 1-2: Νίκη με ανατροπή στο τελευταίο τεστ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Φέγενορντ με σκορ 2-1στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Φέγενορντ-ΠΑΟΚ 1-2: Νίκη με ανατροπή στο τελευταίο τεστ

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Φέγενορντ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 2-1. Στο φιλικό με τη Φέγενορντ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Η Φέγενορντ προηγήθηκε στο 2΄ με τον Μπούρχερ. Στο 13΄ ο Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος των Ολλανδών, κέρδισε το πέναλτι από τον Μπίλοου και ένα λεπτό αργότερα, από τα έντεκα βήματα, ο Τζόλης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ. Ο Κούτσιας, στο 52΄, ύστερα από γύρισμα του Μουργκ από τα αριστερά, έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα για τον «Δικέφαλο», διαμορφώντας το τελικό 1-2.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αύριο (Δευτέρα) και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του έως την Τετάρτη όταν και θα γυρίσουν στις προπονήσεις.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Μπίλοου, Πέντερσεν, Μπούργκερ, Σένεσι, Μαλάτσια, Κοκτσού, Τιλ, Τούρνστρα, Λίνσεν, Μπάνις, Σινιστέρα.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Εσίτι, Σβαμπ, Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ολιβέιρα

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Κούτσιας, Βρακάς, Μιχάι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Κωνσταντέλιας.