Πλατανιάς: Ούτε στο τοπικό δεν κατεβαίνει, μόλις τέσσερα άτομα στη ΓΣ!

Ο Πλατανιάς, όπως όλα δείχνουν μετά τον υποβιβασμό του από τη Γ’ Εθνική, δεν θα δηλώσει συμμετοχή ούτε στο τοπικό! Μόλις τέσσερα άτομα παρευρέθηκαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ομάδας των Χανίων. Διορία μέχρι τις 6 Αυγούστου.

Πλατανιάς: Ούτε στο τοπικό δεν κατεβαίνει, μόλις τέσσερα άτομα στη ΓΣ!

Ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ο Πλατανιάς. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί λύση με τα διοικητικά και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Πλατανιάς είναι πιθανό την επόμενη αγωνιστική περίοδο να μην κατέβει ούτε στο τοπικό!

Άκαρπη ήταν και η πρόσφατη γενική συνέλευση στον Πλατανιά και εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες μέρες, η ομάδα των Χανίων την επόμενη σεζόν δεν θα παίζει πουθενά!

Αυτό που διαφαινόταν ως πολύ πιθανό τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκε λοιπόν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, η οποία… έμεινε στο κάλεσμα, μιας και τουλάχιστον δεν υπήρξε η ανάλογη συμμετοχή προκειμένου να μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά ένα νέο ΔΣ.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό πρόεδρος του ΔΣ του Πλατανιά είναι ο Αποστόλης Παπαδάκης ενώ η θητεία της τωρινής διοίκησης τελειώνει τον Νοέμβριο.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία γενική συνέλευση μόλις τέσσερα άτομα βρέθηκαν για να συζητήσουν για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο τοπικό εκπνέει στις 6 Αυγούστου και μένει να φανεί, είναι εάν ο Πλατανιάς θα καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή.