Ντεμπούτο Μιράντα με νίκη επί της ΑΕΚ!

 

Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε σε διεθνή διοργάνωση ο Ροντερίκ Μιράντα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Σε ματς με τη σφραγίδα του Ντι Μαρία για την Μπενφίκα.

Ντεμπούτο Μιράντα με νίκη επί της ΑΕΚ!

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία και την Αγγλία ο Ροντερίκ Μιράντα, με τους Άγγλους να κάνουν λόγο για μονοετή δανεισμό του Πορτογάλου στόπερ από τη Γουλβς.

Ο Μιράντα είχε προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς στην Ρίο Άβε και είχε παίξει υπό τις οδηγίες του σε παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του το είχε κάνει με τη φανέλα της Μπενφίκα σε παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ στη Λισαβόνα, σε ηλικία μόλις 18 ετών!

Ήταν 17 Δεκεμβρίου του 2009 για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όταν η Μπενφίκα υποδέχτηκε την ΑΕΚ και ο Ζόρζε Ζεσούς είχε ρίξει στα βαθιά τον 18χρονο τότε στόπερ. Παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μιγκέλ Βίτορ που αργότερα αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ!

Σούπερ σταρ για τους Λουζιτανούς ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία που πέτυχε δύο γκολ δίνοντας σαφές προβάδισμα στην Μπενφίκα, με την ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς να μειώνει στο 84' με τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο Μιράντα είχε αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε μεταξύ άλλων συμπαίκτες εκτός από τον Ντι Μαρία και τον Βίτορ, τους Φάμπιο Κοεντράο και Νούνο Γκόμεζ.