Στον αέρα το φιλικό του Ολυμπιακού γυρίζει στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι ήρθε στην Ελλάδα για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά οι Αρχές δεν δέχτηκαν τα PCR τεστ με αποτέλεσμα η αποστολή της τουρκικής ομάδας να γυρίζει στην Κωνσταντινούπολη.

Στον αέρα το φιλικό του Ολυμπιακού γυρίζει στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι

Η αποστολή της Γαλατασαράι έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τα τουρκικά Μέσα παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη.

Οι Τούρκοι έφτασαν με πτήση τσάρτερ της Turkish Airlines και στο διεθνή αερολιμένα των Αθηνών υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα. Συγκεκριμένα τα μέλη της τουρκικής αποστολής έμειναν στο χώρο της αναμονής του αεροδρομίου για περίπου δύο ώρες.

Γαλατασαράι: «Περιμένουμε μια συγγνώμη»

Ο λόγος της ταλαιπωρίας έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ελληνικές Αρχές δεν δέχτηκαν τα PCR τεστ της αποστολής για τον Covid-19. Στο αεροδρόμιο ζήτησαν από τα μέλη της τουρκικής ομάδας να γίνουν νέα τεστ προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα μας.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Τούρκων ο Φατίχ Τερίμ έγινε έξαλλος από τη στάση των ελληνικών Αρχών και έθεσε αμέσως θέμα επιστροφής στην Πόλη. Μετά από δύο ώρες αναμονής στο "Ελ. Βενιζέλος" όποια προσπάθεια έγινε για να βρεθεί λύση έπεσε στο κενό και η Γαλατασαράι ξεκίνησε τη διαδικασία να γυρίσει στην Πόλη.