ΤΩΡΑ: Στον Άλιμο ο Σαλάχ μαζί με τον Χασάν (pic)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ο Αιγύπτιος βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Άλιμο μαζί με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν. 

ΤΩΡΑ: Στον Άλιμο ο Σαλάχ μαζί με τον Χασάν (pic)

Για άλλη μία χρονιά ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέλεξε τη χώρα μας για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ύστερα από το τέλος των υποχρεώσεων του με τη Λίβερπουλ.

Σαλάχ: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, πέρασε από τον Ψαθόπυργο

Ο Αιγύπτιος επιθετικός επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες τον Ψαθόπυργο και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αθήνα, εκεί όπου τον υποδέχτηκε ο Αχμέντ Χασάν.

Στον Ψαθόπυργο ο Σαλάχ, κάνει διακοπές στην Ελλάδα! (pic)

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού διατηρεί άψογες σχέσεις με τον φορ της Λίβερπουλ και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε γνωστό μαγαζί εστίασης στον Άλιμο. Οι υπάλληλοι μάλιστα του καταστήματος δεν επέτρεπαν στους θαμώνες να πλησιάσουν γιατί οι δύο Αιγύπτιοι δεν ήθελαν δημοσιότητα και ενόχληση.

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ πέρασε νωρίτερα μαζί με την οικογένειά του μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα και έκανε στάση στην εθνική οδό στο ύψος του Ψαθόπυργου.

Στα ΣΕΑ σταμάτησε για φαγητό και ξεκούραση για λίγα λεπτά, ενώ μπήκε και στο κατάστημα που υπάρχει εκεί. Ευγενής και απλός στην αρχή δεν έγινε αντιληπτός, αφού φορούσε μάσκα λόγω των μέτρων και ένα καπελάκι.

Η Ρένα Παπαγεωργίου, η υπάλληλος που τον εξυπηρέτησε, ωστόσο τον ρώτησε εάν παίζει ποδόσφαιρο γιατί κάτι της θύμισε και όταν της απάντησε ποιος είναι έγινε ένας μικρός χαμός!

Πελάτες, αλλά και υπάλληλοι του καταστήματος έσπευσαν να του μιλήσουν και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του με τον Αιγύπτιο σταρ της Λίβερπουλ να ανταποκρίνεται χαμογελαστός.

Δείτε τη φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο στον Άλιμο: