Κουντέ: «Να αποδείξω στον Μαρτίνς πως δεν έκανε λάθος»

Αποφασισμένος να δικαιώσει τον Πέδρο Μαρτίνς για την επιλογή του να τον φέρει στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Πιερ Κουντέ στο περιθώριο του φιλικού με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Κουντέ: «Να αποδείξω στον Μαρτίνς πως δεν έκανε λάθος»

Ο Καμερουνέζος μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις πρώτες εμπειρίες στη νέα του ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό!

«Από τότε που ήρθα, οι συμπαίκτες μου με βοηθούν στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Είμαστε σε φάση που χτίζουμε την ομάδα. Ήταν μια καλή εβδομάδα στην Αυστρία και η τελευταία νίκη μας ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς. Μας δίνει κίνητρο για τα παιχνίδια που έχουμε. Θα γυρίσουμε σπίτι με το κεφάλι μας ψηλά. Έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας, να προκριθούμε στο Champions League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για το τι παίκτης είναι, απάντησε: «Με διακρίνει η ποιότητα με την μπάλα. Είμαι γρήγορος και καλός στις πάσες. Μου αρέσει να σκοράρω, αν και δεν το κατάφερα στο ματς με την Κραϊόβα. Όπως είπα, είμαστε σε φάση που δουλεύουμε και προσπαθώ να νιώθω άνετος στο γήπεδο. Ελπίζω να βρω τον ρυθμό μου».

Όσο για το τι του είπε ο Πέδρο Μαρτίνς: «Θέλει να είμαι ο εαυτός μου και να δείξω την ποιότητά μου. Με εμπιστεύεται και μου έδωσε αυτοπεποίθηση από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε. Μου είπε "σε πιστεύω" κι αυτό ήταν σπουδαίο για εμένα. Θέλω να του αποδείξω πως δεν ήταν λάθος που με επέλεξε».

Και ο Κουντέ κατέληξε λέγοντας: «Ελπίζω να γράψω ιστορία στο σύλλογο, για αυτό είμαι εδώ. Θέλω να αφήσω κληρονομιά στην ομάδα. Μίλησα με τον Γκαετάν Μπονγκ και μου είπε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και η Ελλάδα μια όμορφη χώρα για να ζεις. Έτσι είμαι εδώ, για να γράψω τη δική μου ιστορία».