Κρίστινσον: «Δουλεύω για να είμαι βασικός»

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον απέκρουσε πέναλτι στο φιλικό με την Κραϊόβα και δήλωσε έτοιμος για βασικός στον Ολυμπιακό. 

Κρίστινσον: «Δουλεύω για να είμαι βασικός»

Εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Κραϊόβα με 2-0 στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους ήταν ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι στο ξεκίνημα της επανάληψης και δεν άφησε την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αποτελέσματος μετά τα γκολ που είχε δεχτεί από Βαλμπουενά και Εμβιλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με θερμά λόγια για την απόδοση και τη δουλειά του Ισλανδού, ενώ ο Κρίστινσον τόνισε μιλώντας στη NOVA ότι σκοπός του είναι να πείσει τον προπονητή του να τον έχει στις βασικές επιλογές.

«Ήταν θετική η προετοιμασία μας, με την ομάδα να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό. Στο σημερινό ματς είχαμε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω για να είμαι πρώτος τερματοφύλακας. Θέλω με τη δουλειά μου να το βάλω αυτό στο μυαλό του προπονητή μου. Είναι σημαντικό για το σύλλογο που έχει νέα παιδιά και τα αναδεικνύει από τις Ακαδημίες, όπως συμβαίνει με τους νέους τερματοφύλακες που έχει ο Ολυμπιακός, τον Τζολάκη και τον Καραργύρη. Για την απόκρουση του πέναλτι, απλά «διάβασα» τον παίκτη της Κραϊόβα και κατάφερα να έχω σωστή αντίδραση», δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.