Μαρτίνς: «Δείξαμε χαρακτήρα, θετική η εικόνα μας, αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί...»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην προετοιμασία δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά με σκιές τους τραυματισμούς του Φορτούνη και του Τικίνιο. 

Μαρτίνς: «Δείξαμε χαρακτήρα, θετική η εικόνα μας, αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί...»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Κραϊόβα και γενικά από την προετοιμασία στην Αυστρία δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την ρουμανική ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, παίξαμε καλά και μέσα και πλάγια. Στο δεύτερο η ζέστη και η κούραση μας επηρέασε και δεν πήγαμε τόσο καλά. Γενικά δείξαμε χαρακτήρα. Κρατάω το πρώτο μέρος και να δούμε λίγο καλύτερα το δεύτερο».

Για τον Κρίστινσον: «Είναι δικός μας παίκτης και τον υπολογίζουμε. Είναι διεθνής με τη χώρα του, παλεύει για τη θέση και σίγουρα θα κάνει τη δουλειά και των άλλων δυσκολότερη».

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά: «Ήταν θετική. Στα δύο πρώτα ματς κάναμε λάθη, αλλά τα αντιμετωπίσαμε σωστά. Στο τρίτο και στο τέταρτο η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα και διόρθωσε αυτά τα λάθη. Ενώ στο πέμπτο και στο έκτο θέλαμε να δούμε τις δυνάμεις μας και δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν θετική η εικόνα, αλλά σίγουρα μας στενοχώρησε ότι ο Φορτούνης και ο Τικίνιο είχαν τους τραυματισμούς. Πρέπει όμως να προχωρήσουμε».

Για το αν είναι η προετοιμασία των νέων παικτών ένας τίτλος για τη φετινή δουλειά στο εξωτερικό: «Όχι, ήταν η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είδαμε νέους παίκτες, ναι. Μερικοί θέλουν δουλειά, δεν είναι ακόμη έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Κρατάμε τα θετικά αποτελέσματα από τη δουλειά που έγινε σε αυτό το δεύτερο στάδιο. Είδαμε καλά παιχνίδια και δουλέψαμε στον τομέα της φυσικής κατάστασης».