Αποθεώνει Καμαρά ο Τσιρίλο

Τι δήλωσε στην Ιταλία ο Μπρούνο Τσιρίλο για τον Μαντί Καμαρά και το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον άσο του Ολυμπιακού. 

Αποθεώνει Καμαρά ο Τσιρίλο

Με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Μαντί Καμαρά μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας ο Μπρούνο Τσιρίλο, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ που έπαιξε για έξι χρόνια ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και παραμένει στη χώρα λόγω του γάμου του με Ελληνίδα (την Έλενα Ασημακοπούλου), ρωτήθηκε από τους Ιταλούς για τον Καμαρά και μίλησε με τα καλύτερα. Τονίζοντας ότι θα είναι μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Νάπολι εάν δεν καταφέρει να τον αποκτήσει και θυμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα που πουλάει πολύ ακριβά τα «διαμάντια» της.

«Ο Καμαρά είναι πολύ καλός box to box παίκτης, με εξαιρετική τεχνική και φυσικές δυνάμεις. Συμμετέχει διαρκώς στο παιχνίδι, είναι σε δράση και πολλές φορές δοκιμάζει επικίνδυνα σουτ. Έχει πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ, μπορεί να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ, είναι διεθνής στην πατρίδα του. Δεν με εκπλήσσει καθόλου ότι μια ομάδα σαν τη Νάπολι έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι ο Ολυμπιακός κάνει ακριβές πωλήσεις στους καλούς παίκτες του. Δεν μπορώ να ξέρω αν η Νάπολι έχει χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, πρόκειται όμως για έναν εξαιρετικό παίκτη», δήλωσε ο Τσιρίλο.